Jesper Malgerud #4

 
Hej, Jesper Malgerud här 👋🏽
Jag är 25 år och jobbar som operatör på Stora Enso i Skoghall.
Jag har sedan länge haft ett samhällsintresse och kandiderar till kommunfullmäktige för att jag har ett brinnande engagemang för vårt gemensamma Hammarö.
Här har jag fått en trygg uppväxt med min familj och vänner, jag har haft bra lärare och bara några minuter på cykel ifrån ett dopp i Vänern.
 
På vår Ö ska man trivas och känna sig trygg var man än befinner sig i livet- från dess att man som barn börjar på förskolan tills att man som vuxen lämnar sina egna barn i skolan och senare i livet behöver en god äldreomsorg.
 
För mig är det viktigt att våra barn och ungdomar ska ha en trygg, jämlik skolgång och lämna grundskolan med fullständiga betyg. Hammarö har länge toppat listor över Sveriges bästa skolkommuner – så ska det fortsatt vara. Men mitt Hammarö kan bättre.
 
Vi behöver jobba mer med inkludering och motverka att mobbning och segregation uppstår, samt se till så att elever får det stöd de behöver för att uppnå sin fulla potential. Jag vill arbeta för att Hammarö ska vara en självklar plats att åldras på. Jag vill se större satsningar för att motverka äldres ensamhet. Det handlar om respekt för de personer som har bidragit till att bygga upp vårt land och vårt Hammarö. Det behövs fler kultur- och fritidsaktiviteter, en ännu bättre hemtjänst där det ska finnas mer tid för varje enskild individ och bra trygghetsboenden där människor kan umgås i sociala utrymmen.
 
Rösta för ett bättre Hammarö den 11 september – rösta på Socialdemokraterna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv till
facebook Twitter Email