Therese Wall #3

Hej! Mitt namn är Therese Wall och jag är 39 år.

Jag är utbildad undersköterska och jobbar inom LSS i Hammarö kommun.

Jag är född och uppvuxen här på Hammarö. Här har jag min familj och mina vänner. Jag och min man Jimmy, är familjehem åt en pojke och vi har även två hundar. Vi älskar att utforska vår vackra ö. Det är verkligen nära till allt.

Jag har varit aktiv inom politiken mer eller mindre i 26 år och jag brinner för att alla kommunens invånare ska ha en trygg och stabil livssituation. Samma gäller för våra fyrbenta vänner. Hammarö kommun har varit min arbetsgivare i många år och jag ser mycket bra, men också brister som vi behöver jobba med.

Jag vill att Hammarö ska sticka ut på ett positivt sätt på arbetsmarknaden och kommunen ska vara en god arbetsgivare. Att lyssna på er som jobbar i våra verksamheter, är enda sättet att nå dit. Framtidens Hammarö ska vara en kommun för alla. Det spelar ingen roll vem du älskar, om du är gammal eller ung, har en funktionsvariation eller vilket land du kommer från – här är alla välkomna!

Vi behöver fler aktiviteter för alla åldrar i vår kommun. Kultur och fritid gör att människor möts. I dessa möten får man en större förståelse för att alla inte är stöpta i samma form och vi berikar då varandras liv på ett positivt sätt!

facebook Twitter Email