Här är laget som skall ta Hammarö in i framtiden

Socialdemokraterna Hammarö har haft sitt årsmöte och där beslutat om den lista som partiet går till val på i Hammarö kommun. Listan toppas av kommunalrådet Per Aspengren följt av Solweig Gard och Alexander Johansson Pettersson.

Socialdemokraterna Hammarö beslutade på sitt årsmöte den 19 mars att fastställa sina 31 kandidater till Hammarös kommunfullmäktige. En lista med många nya och många erfarna som tillsammans bildar det lag som söker förtroendet att leda Hammarö in i framtiden. Listan toppas av det nuvarande kommunalrådet Per Aspengren, 52 år.

Det känns otroligt roligt och hedrande att få partiets förtroende att toppa listan. Vi har gjort mycket när vi tittar tillbaka på de senaste åren, och inser samtidigt att det finns mycket kvar att göra. Vi socialdemokrater är redo att axla det ansvaret, och vi söker nu Hammaröbornas förtroende att få ta det ansvaret, säger Per Aspengren, kommunstyrelsens ordförande

Solweig Gard, 63 år, är idag socialnämndens ordförande och står på plats 2 på listan, och Alexander Johansson Pettersson, 21 år, är idag kommunstyrelsens vice ordförande står på plats 3 på listan.

Socialdemokraterna är mer än redo. Vi har ett starkt lag som vi går till val med. Vi skall nu ut och prata med Hammaröborna om vad de tycker och tänker om framtidens Hammarö som vi tillsammans skall skapa, säger Karin Bäckman, omvald ordförande för Socialdemokraterna Hammarö.

Här följer  listan i helhet.

 1. Per Aspengren
 2. Solweig Gard
 3. Alexander Johansson Pettersson
 4. Anne Carlén Hellgren
 5. Thomas Bäckman
 6. Therese Gunnarsson
 7. Anders Haster
 8. Katarina Bergman Mjöberg
 9. Anders Englund
 10. Mikaela Jansson
 11. Erik Gustafsson
 12. Louise Tikkanen
 13. Andreas Hellgren
 14. Maria Lundmark
 15. Magnus Zetterlund
 16. Carina Friberg
 17. Jesper Malgerud
 18. Tina Springer
 19. Peter Berglund
 20. Sanna Rautioaho
 21. Martin Aspengren
 22. Birgitta Persson
 23. Morgan Kilman
 24. Ann Bjerknes
 25. Marcus Iseqvist
 26. Linda Lindh
 27. Jan Jansson
 28. Inga-Lill Gunnarsson
 29. Hans-Inge Wall
 30. Alexander Romanov
 31. Bo Öster
facebook Twitter Email